Seksverslaving

Contact, aanmelden voor therapie

Over ons | Seksverslaving - Begrijpen en Veranderen

Stacks Image 618

Dr. Gertjan van Zessen is afgestudeerd in de klinische psychologie en de persoonlijkheidsleer en hij heeft een specialisatie in de seksuologie. Vanaf 1984 is hij bezig geweest met wetenschappelijk onderzoek, hoofdzakelijk op het terrein van seksualiteit en Aids, maar ook psychiatrie en epidemiologie. In 1995 cum laude gepromoveerd in Utrecht, op een studie naar de ontwikkeling van seksueel dwangmatig gedrag. Van 1997 tot heden houdt hij zich naast klinische behandeling bezig met bedrijfsmatige psychologie en organisatieadvies. Van 1984 tot heden heeft hij een praktijk als seksuologisch therapeut, de laatste 20 jaar overwegend gericht op dwangmatige of verslaafde seksualiteit. Hij is geregistreerd lid van de Nederlandse wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie, hij geeft onderwijs en nascholing in de seksuologie en hij publiceert regelmatig. Op de website van Psychologie Magazine is hij vast adviseur op het gebied van seksualiteit en relaties. Hij leidt ervaren behandelaars op in het werken met het Vat van Zelfwaardering. Contact: info@vanzessen.com


Stacks Image 616

Drs. Sanne Rosier
is psycholoog. Haar ervaring ligt in seksuologie en persoonlijkheidsproblematiek. De afgelopen jaren heeft zij zich gespecialiseerd in het behandelen van seksverslaving en aanverwante problematiek, met behulp van het Vat van Zelfwaardering. Zij is ook opleider. Contact: sanne.rosier@vanzessen.com


Stacks Image 631

Vraagstukken die wij ook behandelen met het vat van zelfwaardering


Naast de behandeling van het brede aandachtsgebied seksverslaving bij mannen en vrouwen, is de methode makkelijk toepasbaar bij een aantal andere probleemgebieden. Informeer naar de mogelijkheden.
  • Relatieproblemen
  • Opvoedkwesties
  • Algeheel gevoel van zelfwaardering willen versterken, zonder specifieke problematiek
  • Werkgerelateerde vragen (burn out, beroepskeuze, loopbaanverandering, sterkten uitbreiden, potentieel waarmaken, conflicthantering).
  • Rouw
  • Verder werkt Gertjan door de combinatie van therapeut en organisatie-adviseur veel met beslissers en eigenaren aan thema’s als leiderschap, strategie uitzetten èn deze vertalen naar persoonlijk handelen, en omgang met medewerkers.
Stacks Image 635

Vat van Zelfwaardering
Lage Valkseweg 157, 6741 GC Lunteren

Algemeen mailadres en verzoeken om informatie: Gertjan van Zessen, info@vanzessen.com
Mailadres Sanne: sanne.rosier@vanzessen.com